"Τμηματοποίηση της Πελατειακής Βάσης και πώς Χρησιμοποιείται
για την Δημιουργία Αποτελεσματικού Στρατηγικού Πλάνου"

Χώρος Διεξαγωγής

Το CRM Analytics Workshop θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού κέντρου ΔΑΪΣ στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, 2012.

Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ

Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ

Το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού κέντρου ΔΑΪΣ βρίσκεται στο τέρμα της οδού Σωρού (δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα), στον Παράδεισο Αμαρουσίου

Oδηγίες Πρόσβασης στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ

Mε IX ή ΤΑΧΙ
Ακολουθείτε την Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Από Αθήνα προς Κηφισιά) και τις πράσινες ταμπέλες για Αττική Οδό. Στο ύψος του «δαχτυλιδιού», o παράδρομος της Αττικής οδού ονομάζεται οδός ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.

Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ: Oδηγίες Πρόσβασης

ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ
Σταθμός Μαρούσι. Κατόπιν επιβίβαση σε τοπικό λεωφορείο 040 έξω ακριβώς από τον σταθμό και αποβίβαση στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Από το κέντρο επιβιβάζεστε στο Α7 Κάνιγγος - Κηφισιά ή στο 550 Π.Φαληρο - Κηφισια ή στο Χ14 Σύνταγμα - Κηφισιά και κατεβαίνετε στην στάση ΧΕΙΜΑΡΑΣ (στην Λεωφ. Κηφισίας). Πάνω στο δαχτυλίδι (Κόμβο Αττικής Οδού), στα αριστερά σας, είναι η τοπική Δημοτική κόκκινη στάση, από εκεί παίρνετε το τοπικο λεωφορειο 040 και αποβιβάζεστε στην στάση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ.

ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ
Κατεβαίνετε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και έξω από τον σταθμό επιβιβάζεστε στο Λεωφορείο 411 (Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι) όπου και σταματάτε στην στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το ΔΑΪΣ)

ΑΠΟ TO ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ με ΙΧ ή ΤΑΧΙ
Ακολουθείτε την Αττική οδό Προς Ελευσίνα. Στο ύψος της εξόδου 11 (ΚΗΦΙΣΙΑΣ) βγαίνετε από την Αττική οδό και στρίβετε αριστερά στο Δακτυλίδι της Κηφισίας στην κατεύθυνση δηλαδή προς Αθήνα. Ακολουθείτε τον κυκλικό δρόμο του «Δακτυλιδιού» και συνεχίζετε τον ίδιο δρόμο, λίγο μετά την έξοδο για Λεωφόρο Κηφισίας προς Αθήνα. Στο ύψος αυτό, ο παράδρομος της Αττικής οδού (Προς Μαρκόπουλο) ονομάζεται οδός ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (είναι ο δρόμος του supermarket CHAMPION MARINOPOULOS) όπου και στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ (φανάρια) συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα της, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά, την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου είναι τα εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ και το ΔΑΪΣ.


Επικοινωνία
Τηλ: +30 (210) 61 86 060
Fax: +30 (210) 61 86 066
e-mail: cultural@daiscenter.gr
Website: cultural.daiscenter.gr

Χώροι Στάθμευσης
Δωρεάν Παρκινγκ